Skab god stemning og få snakken i gang

Skal du have en venneflok til at samles, nogle kollegaer til at hygge sig eller andre, der ikke normalt omgås hinanden til at falde i snak, så kan der være behov for en ekstra indsats. Det er ikke os alle, der er lige så sociale og straks kan starte en samtale med mennesker, som vi ikke kender. Men fra tid til anden kan vi alligevel blive placeret i situationer, hvor det kræves af os – særligt også for at der ikke opstår situationer, der grænser til det akavede i forhold til stilheden.

Sjove selskabslege

Men hvad gør du så? Kan du ryste noget ud af ærmet, der kan få snakken til at gå, og som kan få alle til at føle sig mere trygge i det selskab, de netop er blevet placeret i? Heldigvis er der ikke behov for store mængder af forberedelse for netop at kunne få gang i snakken, grinet og smilene.

Det eneste, du skal sørge for, det er er at have nogle sjove selskabslege klar. De fleste kender dem allerede, og reglerne er derfor klare, hvorfor man blot kan kaste sig over dem.

De kendte og udfordrende lege

Og så findes der også så mange forskellige selskabslege, at der næsten altid er en, der passer til den situation, du befinder dig i. Nogle er hurtige overståede, andre kræver lidt mere tid og plads. Nogle af de mest populære selskabslege, som gør sig godt til næsten enhver anledning, omfatter stoleleg, tegn & gæt og hviskelegen.

Men ’20 spørgsmål til professoren’ er også ganske populær. Her skal alle personer skrive en person ned på et stykke papir, papirerne blandes sammen i en skål, hvorefter alle deltagere trækker en lap papir. En gæst vælges til at være professoren, og denne har til opgave via spørgsmål at afdække, hvad der står på papiret.

Skriv et svar