Køb nu – Betal med børnepenge

Trænger børnene til noget nyt tøj? Børn vokser utrolig hurtigt og har jævnligt brug for nyt tøj. Ofte når årstiderne skifter kan børnene ikke passe deres gamle vinterjakke eller flyverdragt. Som forældre for man hvert kvartal børnepenge, som skal dække barnets basale behov for bl.a. tøj. Det er meget forskelligt hvordan den enkelte familie administrerer børnepengene. Uanset hvad er det blevet muligt at betale med børnepenge på diverse børnetøjshjemmesider. På denne måde undgår man en stram økonomi, da pengene først trækkes når der er kommet børnepenge ind på kontoen igen.

Derfor er betaling med børnepenge en god ide

Da internettet er blevet en stor del af vores hverdag, så er der også kommet mange muligheder i forbindelse med betaling online. Hjemmesider såsom Sovedyret.dk, Kids-world, Ugle unger og Kids Delux har lavet det koncept, at forældre kan betale med børnepenge. Man skal være opmærksom på, at det er forskelligt hvordan denne betalingsmetode virker på den enkelte hjemmeside. På nogle hjemmesider kan man vælge børnepenge som betalingsform, imens man på andre hjemmesider skal notere i kommentarfeltet, at man gerne vil betale med børnepenge.

Selvom du får børnetøjet sendt hjem til dig, så behøves du ikke at tjekke din konto om pengene er trukket. Pengene bliver først trukket, når der er kommet børnepenge ind på kontoen igen. På denne måde behøves du ikke at bruge penge fra diverse kontoen. Man har blot lidt mindre børnepenge til rådighed den næste måned. Mange familier er glade for denne betalingsmetode, da børnene hurtigt og nemt kan få tøj, hvis de akut behøver det. Ofte vil børn gerne have noget bestemt tøj og hvis tøjet tilfældigvis er på tilbud, så behøves du ikke at gruble over om tilbuddet stadig gælder til næste måned. 

Betal på en anden måde

Hvis du gerne vil gemme børnepengene, så har du mulighed for at betale på en helt anden måde. Denne betalingsform kaldes for Viabill og fungerer i princippet ligesom et lån. Hvis du ikke har et helt almindeligt kreditkort, så er dette et godt alternativ. Med Viabill skal pengene være betalt tilbage senest d. 20. I måneden efter man har shoppet. Hvis der er gode tilbud på en online butik, så kan det godt svare sig at takke ja til Viabill betalingen, da gode tilbud ikke hænger på træerne i evigheder. Hvis dette ikke er noget for dig, så kan du selvfølgelig også betale med et helt almindeligt kreditkort. 

Børnepenge

Det er meget forskelligt hvor meget den enkelte familie får i børnepenge pr. kvartal. I gennemsnit kan man få børnepenge for 2,5 barn. Det vil sige, at har man 3 børn eller mere, så får det enkelte barn ikke et bestemt børnepengebeløb. Jo yngre barnet er, jo mere får man også udbetalt. Barnet får børnepenge så længe barnet er under 18 år gammel. Som 18 årig træder man ind i de voksnes rækker og kan i princippet dermed klare sig uden bidrag fra samfundet. Hvis du bliver i tvivl om hvordan det egentlig fungerer med at betale med børnepenge, så kan du læse meget mere om det på hjemmesiden Spumanti.

Skriv et svar