Få råd til mere onlineshopping på Cyber Monday

Black Friday er en efterhånden berømt shoppingdag, der falder hvert år i november. Vidste du, at Black Friday faktisk efterfølges af en anden shoppingdag, nemlig Cyber Monday? Mens Black Friday er en dag, hvor de fysiske butikker er i priskrig, er Cyber Monday en dag, hvor forbrugere der shopper online kan have en prisfest. Cyber Monday er mandagen efter Black Friday, og ”helligdagen” er forbeholdt webshops, som sænker priserne tilsvarende de fysiske butikker på Black Friday. Cyber Monday er endnu ikke et fænomen, der er ligeså kendt som Black Friday – men vi er sikre på, at den prisbevidste forbruger kan glæde sig, for dagen er kommet for at blive. Herunder får du nogle tips til, hvordan du kan få råd til mest mulig onlineshopping på Cyber Monday. 

Vent til Cyber Monday

Selvom det typisk er de fysiske butikker, der går i sort på Black Friday, er der også mange webshops, der lader priserne falde om fredagen. Dog kan du med stor sandsynlighed opnå større rabatter, hvis du venter med at shoppe online til om mandagen. Hvis webshoppene er med på Cyber Monday-bølgen, vil deres priser højst sandsynligt være lavere denne dag end på Black Friday. Selvom Black Friday-tilbuddene frister dig, kan det altså ofte betale sig at vente. 

Lån penge til de store besparelser

Har du mange ting, du skal købe til Cyber Monday? Så kan det være svært at finde råd til det hele. Det kan dog være dumt ikke at købe alt det, du har brug for, for hvornår får du så store besparelser igen? Hvis du har mange ting, du skal købe, og du kan opnå store besparelser på de ting, du skal købe, kan du overveje at låne penge. Det koster naturligvis at låne penge, men i nogle tilfælde kan det faktisk betale sig at optage et lån for at få råd til at købe de ting, du mangler med besparelser. Lån nu, hvis prisen på lånet ikke overstiger de besparelser, du får – så kan det betale sig, og du kan shoppe alt det, du vil. 

Kig på de udenlandske webshops

Selvom danske webshops er begyndt at komme med på bølgen, kan der være større besparelser at hente, hvis de leder efter tilbud på udenlandske webshops. Især i USA er webshoppene vilde med Cyber Monday, og det betyder enorme besparelser. Hvis du shopper på udenlandske webshops til Cyber Monday, skal du dog naturligvis være opmærksom på fragtomkostninger og eventuel told. 

Lav dine forberedelser godt

Hvis du vil have fat i de bedste tilbud, så du kan lave nogle store besparelser, kan du med fordel bruge noget tid på at forberede dig. Rigtig mange webshops reklamerer på forhånd med, hvilke tilbud du kan opnå – og derfor kan du altså også sammenligne forskellige tilbud på forhånd. På den måde kan du finde de ting, du har brug for, til de bedste priser. Du kan også med fordel lave en liste over de ting, du ønsker at købe. På den måde sikrer du dig, at du husker det hele og ikke køber noget unødvendigt, du ikke har brug for.

Skriv et svar