Så hurtige og langsomme er bookmakernes hjemmesider

Der er efterhånden rigtigt mange bookmakere med licens i Danmark, og den store konkurrence gør heldigvis, at produktet generelt er godt. Men: Nogle af bookmakernes hjemmesider er hurtigere end andre, og hvis du er til lynhurtig livebetting, så er det meget vigtigt, at du får fat i en af de sider, der svarer hurtigst – uanset hvor god en internetforbindelse du ”sidder på”.

Testen er udført af oddsbonussen.dk.

Bethard og Nordicbet tager de sekundære placeringer

Zlatan Ibrahimovic, som for nyligt har åbnet sin Bethard-forretning på det danske marked, og veletablerede Nordicbet er blandt de næst hurtigste aktører. Begge websitets er lidt langsomme i optrækket, men når du først har kørt det indledende load, svarer de meget hurtigt på dine kommandoer. Både Bethard og Nordicbet har en søgefunktion, der fungerer.

Kambi-bookmakerne er lidt tungere at danse med

Vi har også været på besøg hos Unibet, 888sport, LeoVegas og Mr. Green, og her er mekanikken lidt tungere. Websitet for de pågældende aktører loader ikke lige så hurtigt – hverken indledningsvis eller når du bevæger dig rundt – men til gengæld kan du på alle fire sites nemt søge dig frem til de relevante begivenheder ved hjælp af den integrerede søgefunktion.

Hos Betfair tænker de sig grundigt om

Når du spiller hos Betfair, skal du væbne dig med tålmodighed. Mens udvalget og oddsene er helt i top, kan svartiden godt være ret langsom. Og det samme er behandlingstiden, når du placerer dine live-væddemål. Der er ingen smart søgefunktion på hjemmesiden, så du kan spare dyrebare sekunder, og så er prioriteringen af turneringer og ligaer ikke altid lige logisk (hvorfor du kan blive tvunget til en del klik – og derfor ventetid).

Fordi mange af bookmakerne er meget data-tunge, kan du forbedre din oplevelse markant med en god og hurtig internetforbindelse. Jo bedre din forbindelse er, jo nemmere har du ved at få dine bookmakere op i omdrejninger.

Skriv et svar