Det er moderne at have en urboks med ure til enhver lejlighed

Tiderne skifter, og det gør moden også. Den moderigtige mand har nu om stunder gerne flere ure at vælge imellem. Han har et casual ur, der passer til det tøj, han tager på ved uformelle lejligheder. Derudover har han et ur, som passer til det sæt tøj, som han har på til formelle komsammener eller forretningsmøder. Han har også et ur, som han kun bruger om sommeren, fordi det passer til sommerens look med T-shirts og korte bukser.

For alle os andre mænd, som gerne vil være med på moden, men som ikke har lyst til at bruge en formue på projektet, er der heldigvis også råd at finde. Det er nemlig blevet mere og mere populært at investere i en såkaldt urboks. Dette er en boks eller lille kasse med et gennemsigtigt låg til opbevaring af ure. Typisk køber man ét eller flere ure på samme tid, som så leveres i urboksen. Ved at købe flere ure på een gang, kan man også ofte spare gode penge.

Køb din egen urboks online

Det er blevet populært at sammensætte sit eget udvalg af ure til sin urboks og så købe dem alle sammen på een gang. Typisk køber man mellem to til seks ure ad gangen, når man shopper urbokse på internettet. Man kan altid finde et stort udvalg af urbokse i læder hos Ditur.dk, som er en webshop, der har specialiseret sig i at sælge ure.

Faktisk er det billigere, end man lige skulle tro at sammensætte sin egen urboks med forskellige ure til enhver lejlighed. Typisk koster det blot et par tusinde kroner for en urboks med helt op til seks ure i. Dette er ure, som man selv vælger efter smag og præferencer! Ofte er det tilmed muligt at opnå betragtelige rabatter, når der er særtilbud på urboksene.

Derved er det nemt for enhver mand at blive ur-smart med et ur, der passer til enhver lejlighed. Ikke nok med dette, men man er også sikret at have et ur, der passer til enhver form for påklædning. Har man investeret i en urboks med hele seks flotte ure i, har man altid et ur, som passer til den farve jakkesæt, som man ønsker at tage på.

Imponer vennerne med altid at have et flot ur på

Når man skal i byen med vennerne eller har en sød date, så er dette altid en god anledning til at tage sit moderigtige ur på. De fleste mænd vil være enige i, at det altid er fedt at kunne være velklædt og i øvrigt have et ur på, der matcher resten af påklædningen. Dette gælder særligt, hvis man frekventerer caféer eller vinbarer, hvor andre stilbevidste folk også kommer.

Et godt eksempel på et sådan moderigtigt sted er en vinbar i hjertet af Aarhus – Din Vinbar. Her kan man altid mænge sig med andre velklædte mennesker, som samtidig holder af at nyde et glas fremragende vin. Man kan altid reservere en plads hos Din Vinbar på Jægergårdsgade 21A, 8000 Aarhus C, tlf: 21 97 66 37. Barens hjemmeside kan tilgås ved at følge linket foroven.

Med en urboks med ure til enhver lejlighed har man gode forudsætninger for altid at blive manden med den bedste påklædning i vinbaren.

Skriv et svar