Giv liv til de tomme vægge

Tror, vi er mange, der kender til at flytte ind et sted og få alle møblerne sat på plads, mens at væggene får lov at vente lidt endnu. Det ender ofte med at blive en lidt længere proces, end man lige havde regnet med. Det hænger ofte sammen med, at det nogle gange kan være svært at finde det helt rigtige til væggene, som også passer til resten af huset og din personlige stil. 

I dag er der rigtig mange muligheder for at finde fede plakater online, og der findes et stor udvalgt af alle typer Minida.dk. Du sidder måske med en forestilling om, at plakater er noget, der hører teenageværelserne til. Men i dag er diverse boybands skiftet ud med lækre motiver, som kan fås i et utal af varianter. 

Plakater kan forandre et rum

Den skandinaviske boligindretning er meget enkel og minimalistisk, og mange gange har vi mange hvide vægge i vores hjem. Derfor kan det gøre en stor forskel at få en plakat op at hænge. Det kan være svært at vælge den helt rigtige plakat, men du kan starte med at tage udgangspunkt i, hvilken farvenuancer du gerne vil have. Herefter bliver det noget lettere at finde det rigtige motiv. 

Hvis du synes, at det virker som et lidt uoverskueligt projekt, har webshops gjort det nemt for dig ved at inddele deres plakater i kategorier. Her findes der et bredt udvalg af plakater og posters i alle farver og størrelser. Derfor kan du helt sikkert også finde en plakat til din stue, eller hvor du nu mangler en plakat. 

Mix personlige billeder med plakater

Mange af os har nogle personlige billeder, som vi rigtig gerne vil have op på vores vægge. Det kan være af familiemedlemmer, venner eller blot et motiv, som betyder noget for os. Nogle gange kan det godt være lidt svært at finde den rigtige placering til dem, uden at det bliver for meget. 

Her kan det give en rigtig flot billedvæg, hvis du kombinerer de personlige billeder med plakater. Det giver både en flot effekt visuelt, men det giver også noget personlighed til din boligindretning. Specielt i et stort rum som for eksempel stuen kan det give en god effekt og være med til at skabe hyggelige rammer. 

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvordan dine billeder og plakater skal hænge, kan det være en god idé at lægge dem på gulvet først. Så du kan danne dig et overblik over, hvor store de er, og om de passer sammen. Det kan godt spare dig for en del huller i væggen.

Skriv et svar