Her finder du møbler og lamper til hjemmet

Belysning i dit hjem er meget vigtigere, end du tror. Ordentlig belysning bidrager til, at du arbejder bedre, ikke får hovedpine og generelt føler dig godt tilpas. Der findes en masse tidløse klassikere inden for lampeverden, og der findes også billigere, men stadig moderne, tiltag. Møbler er selvsagt vigtige.

Indretningen af dit hjem er med til at udstråle din personlighed og din stil. Møbler bør generelt handle mindre om blær og mere om personlig glæde, hvis du spørger os. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde det bedste inden for både lampe- og møbelverden.

Moderne lamper behøver ikke at koste en bondegård

Når man snakker om moderne lamper, forestiller de fleste sig PH Koglen til over 60.000 kr. Og selvom det er en tidløs klassiker, er det langt fra os alle, der har råd til det. Heldigvis viser det sig også, at det også langt fra er os alle, der har behov for sådan en lampe. Man kan sagtens finde en masse moderne og tilmed billige lamper overalt på nettet.

Du kan også prøve at opsøge din lokale genbrug. Nogle gange finder du faktisk disse dyre designerlamper til ingen penge, og andre gange finder du en helt unik lampe, som ingen i din omgangskreds ejer. Auktionssider på nettet har også tit nogle gode udvalg, så det er bare om at søge løs. En anden billig løsning er selvfølgelig også at smutte i IKEA, hvor du kan finde alverdens lamper, som er stilrene, flotte, og som passer til ethvert hjem.

Møbler kan sagtens genbruges

Skal du rydde dine bedsteforældres eller dine forældres bolig, så hold øje med, hvad de ejer. Måske har de det smukkeste møbel, som blot trænger til en kærlig hånd, som du gerne må arve. Det kan også være, at du selv ejer et gammelt møbel, der med lidt opfriskning kunne blive så godt som nyt igen.

Genbrugsbutikkerne og auktionssider på nettet har også en masse at byde på. Hvis man kan ompolstre møbler, lakere dem og tænker ud af boksen, vil man blive overrasket over, hvor stor en verden der gemmer sig af unikke, selvlavede møbler. Det er også meget bedre for miljøet, hvilket kun er et plus. Et andet plus er, at man næsten ikke kan personliggøre sit hjem mere, end hvis man skaffer møbler, som både har historie og noget gør-det-selv over sig. Og der er da heller ingen større glæde og stolthed end at have et møbel, man helt selv har sat i stand.

Overvej, om du skal have smart belysning

Det er super smart at have belysning i hjemmet, som du selv kan skrue op og ned for. Så kan du altid installere lyset i forhold til stemningen. Har du en romantisk paraften foran dig, er blændende LED-lys nok ikke lige sagen.

Skal du til gengæld arbejde på et projekt hele natten, kan kraftigt lys holde dig vågen og i gang. Du kan finde sådanne løsninger hos IKEA, Elgiganten, diverse lampebutikker og ikke mindst andre elektronikforretninger.

Skriv et svar