Er din garderobe sommerklar?

 

Nu nærmer sommeren sig for alvor. Vejret bliver varmere og aftenerne bliver længere. Det er tid til toppe og poloshirts. Er du interesseret i denne trøje, får du på denne side gode råd til udvælgelsen af den perfekte poloshirt. Har du styr på din garderobe, når tøjet skal luftes?

Hvert år ændrer trenden sig indenfor sommertøj. Både til mænd og kvinder. Måske du allerede er med på moden. Og måske du har en del tøj fra de sidste sæsonerne. Du behøver ikke nødvendigvis skifte hele garderoben ud hver sæson. Et par småfornyelser kan gøre underværker. Her finder du inspiration til, hvordan du opgraderer din garderobe, så du bliver klar til sommer. Uanset om du er mand eller kvinde.

Poloshirts og shorts? Gør din garderobe klar

Det er ikke sikkert, at du ved, hvad din garderobe indeholder. Derfor er det en god ide at starte med at rydde op. Her bør du være konsekvent. Har du brugt det givne stykke tøj indenfor de sidste år? Hvis ikke, vil du garanteret heller ikke bruge tøjet det kommende år.

Når du har ryddet op, har du en ide om, hvad din garderobe egentlig indeholder. Herfra kan du begynde at se, hvad du mangler. En sikker vinder er poloshirts. Med en sådan trøje går du aldrig galt i byen. De fleste modeller fås i god kvalitet, og de holder mange år.

Derudover er shorts og et par langærmede trøjer en god basis i enhver garderobe til mænd. Man ved aldrig med det danske vejr. Derfor kan et par lange bukser også være at anbefale.

Sommerklar garderobe til kvinder

Ligesom mænd bør du som kvinde rydde op i dit klædeskab. Adskil dig med kjoler og nederdele, som du ikke har brugt. Når du har et overblik over, hvad du mangler, kan du begynde at kigge i butikkerne. Hold øje med de online butikker. Når du ved, hvad du mangler, kan du gå direkte efter disse elementer – og måske lave et kup.

Ligesom hos mænd er det en god ide med basics. Mener du ikke, din garderobe trænger til den store fornyelse, er en opfriskning af det basale et godt sted at starte. Sørg blandt andet for, at du har et par shorts, et par T-shirts og nogle toppe. En nederdel og en sommerkjole må naturligvis ikke gå din næse forbi. I sommerperioden er en ægte sommerkjole uundværlig.

Du har også mulighed for at være en smule modig. Når du alligevel er på udkig efter noget nyt, kan du begive dig ud af din komfortzone. Køb eventuelt noget med farver. På en sommerbrun hud er farver altid en sikker vinder.

 

Skriv et svar