Investering i Bitcoin boomer netop nu

Sådan investerer du nemt i kryptovaluta – uden at være IT-troldmand!

Du har med garanti hørt vilde historier om de, der tog imod Bitcoin som betaling for en hotdog eller en hårklipning får et par år tilbage – og som nu kan hæve et beløb på flere tusind, hvis de sælger deres Bitcoins! Der har været meget diskussion om investering i Bitcoin og brug af kryptovaluta som betalingsmiddel, da kurserne har kunnet svinge voldsomt blot i løbet af en enkelt dag – helt op mod 10 procent i begge retninger!

Nu lover fremtiden dog lyst for Bitcoin og de 1.500 andre typer af kryptovaluta og meget tyder på at vi inden for en meget nær fremtid alle vil til at have “de digitale mønter” mellem fingrene.

De gode nyheder får kursen på fx Bitcoin til at gå i støt positiv tendens, og det åbner for at du, også uden at være det fødte finansgeni, kan gøre særdeles gode investeringer i kryptovaluta.

Facebook lancerer egen kryptovaluta næste år

I juni kom Facebook nemlig med nyheden om, at deres helt egen digitale valuta Libra lanceres i foråret 2020, og det vil dermed gøre kryptovaluta til hverdag for de mere end 2 mia. brugere verden over. Denne gode nyhed fik mange investorer op af stolene, for når en så stor mediekoncern gør kryptovaluta sikkert og tilgængeligt for så mange, vil det smitte positivt af på fx Bitcoin Cash, Ethereum og de mange andre store kryptovalutaer.

Kursen på Bitcoin ser dog også positiv ud på grund af en anden stor nyhed. Netop nu lægges der sidste hånd på en global lovgivning, der skal stabilisere kurserne på alle former for kryptovaluta. Det vil forhindre de voldsomme udsving i værdien af en Bitcoin og gøre det langt sikrere at bruge kryptovaluta i det daglige – og ikke mindst gøre det mere sikkert at investere i fx Bitcoin.

Hvordan investerer jeg nemmest i Bitcoin?

Du behøver ikke have en halv million på lommen, som du ikke lige ved, hvad du ellers skal bruge til, for at kunne investere i kryptovaluta med god fortjeneste. De fleste investeringseksperter råder til, at man som nybegynder lægger ud med at investere for et fornuftigt beløb på 3.000-6.000 kroner. På den måde kan du løbende få mindre afkast, uden at du satser et katastrofalt højt beløb.

Men med 1.500 forskellige typer af kryptovaluta er der selvfølgelig nok at vælge imellem – og mange up-coming kryptovalutaer såsom IOTA vil muligvis være en endnu bedre investering end selveste Bitcoin om få år! Du kan få et godt overblik over de mest lovende kryptovalutaer her på denne danske side om kryptovaluta og investering.

Er det Bitcoin, du har kastet din kærlighed på, kan du bestemt også stadig gøre succesfulde investeringer! Som den største og stærkeste kryptovaluta findes der nemlig et stort udvalg af nemme og indbringende måder at investere i Bitcoin på – uanset om du har lyst til selv at købe og sælge, eller vil benytte en smart krypto-software, der kan skaffe dig gode afkast. Det er blot at tjekke de forskellige muligheder ud og at komme i gang, før priserne stiger til det dobbelte.

Skriv et svar