Tre råd: Sådan holder du din hund glad til sommer

hvalp og cykel

Annoncør betalt indhold

Hunden, også kendt som menneskets bedste ven, kan godt gå hen at få det varmt, når temperaturen stiger i de varme danske sommermåneder. Derfor kan det være en god ide at være godt forberedt på en god sommer sammen med din hund, hvor I begge kan have det sjovt og komfortabelt i hinandens selskab, mens I prøver at undgå solens varme stråler.

Her er tre gode råd til dig, der har en hund og gerne vil sørge for, at den bliver glad og logrer med halen til sommer.

hund

Koldt vand og gode ture

Det er meget vigtigt, at hunden får koldt vand i rigelige mængder om sommeren. Derfor er det altså også vigtigt, at du hyppigt og regulært tjekker op på din hunds vandskål, eller der hvor den ellers plejer at få vand.

Giv den gerne en ekstra stor portion, hvis den skal være alene hjemme i et kort stykke tid eller noget andet lignende.

Det hele skal nok gå rigtig fint, og du vil med garanti komme hjem til en hund, der er glad og hydreret.

Det kan være nemt at se på en hund, når den er dehydreret. Der er mange hunde, der nemt kan miste modet og energien, når de ikke har deres basale behov dækket.

Derfor er det også vigtigt at kigge efter tegn på, at din hund er tørstig og godt kunne bruge noget koldt at drikke, så den kan køle sig selv ned.

Husk på, at det ikke altid er let for en hund at køle sig selv ned – derfor er det også vigtigt, at den får adgang til god skygge, hvor den kan slappe af og sænke temperaturen et par grader.

Nuttet hvalp

Sjov og ballade

Din hund har det ligesom mennesker, at den gerne bare vil have sjov og ballade. Hvis din hund er meget legesyg og bare elsker at fjolle rundt med dig og din familie og dine venner, kan du eventuelt tage den med på ferie sammen med alle.

Det kan også være en god idé at give din hund noget lækkert at spise eller gumle på.

Der findes for eksempel et godt alternativ til andre usunde hundesnacks, som hedder Yaki Tyggeben, hvilket kan være ret lækkert for en hund at spise.

Din hund vil blandt andet få gang i gummerne og motioneret tænderne samtidigt. Det kan føre til en forbedret tandhygiejne hos din hund, hvilket både den og du vil blive glad for i længden.

Gør det sammen

Det kan være ret hyggeligt at passe hunden sammen, så det kan du med fordel gøre med dine venner eller din familie.

Hvis du er ny hundeejer og måske ikke har så meget erfaring med at passe hund om sommeren, kan du med stor fordel spørge dine venner til råds, hvis de allerede har prøvet det.

Husk dog på, at alle hunde er forskellige og skal bruge forskellig behandling og hensyn alt efter hvilken race den er, og om det er en hvalp eller noget helt tredje.

Skriv et svar