Schmeichel, ’AC’ og Højbjerg: Det kan vi forvente os af de danske stjerner i den kommende Premier League-sæson

En ny Premier League-sæson står for døren, og med Brentfords og Norwich’ oprykninger fra The Championship bliver det en sæson, der er særdeles rig på danskere. Ikke mindre end 20 danske spillere er repræsenteret i Premier Leagues 20 klubber i den kommende sæson, og der bliver derfor nok at holde øje med for de danske PL-tilhængere.

Vi tager temperaturen på, hvad vi kan forvente os af de danske stjernespillere i Premier League i 2021/2022-sæsonen.

Kasper Schmeichel og Leicester

Kasper Schmeichel og Leicester fik en glimrende optakt til den kommende PL sæson, da de slog Manchester City med 1-0 i dette års Community Shield-finale og sikrede sig sæsonens første trofæ. 

Leicester gjorde en god figur i den forgangne PL-sæson, hvor holdet fik en 5.-plads og vandt FA Cup-finalen over Pep Guardiolas City-mandskab. 

I denne sæson står den således på Europa League-fodbold og jagten på en top 4-placering, og som anfører for holdet kommer Schmeichel til at spille en central rolle for The Foxes.

Andreas Christensen og Chelsea

’AC’ fik sit endelige gennembrud for Thomas Tuchels Chelsea-hold i den forgangne sæson, hvor det blev til en 4.-plads og en imponerende sejr i Champions League-finalen over Manchester City.

Selvom det kun blev til 17 Premier League-kampe for ’AC’ i den forgangne sæson, havde Christensen en vigtig rolle på holdet, og som dansk Premier League-tilhænger kan man kun håbe på, at forsvarsspilleren fortsætter sin flotte udvikling.     

Pierre-Emile Højbjerg og Tottenham

Pierre-Emile Højbjerg var en af de vigtigste spillere hos Tottenham i 2020/2021-sæsonen, og selvom José Mourinho er fortid som manager i klubben, må man formode, at Højbjerg også kommer til at spille en central rolle under klubbens nye manager, Nuno Espírito Santo.

Tottenham endte på en skuffende 7.-plads i den forgangne sæson, og det er nu op til Højbjerg og co. at forsøge at levere en bedre præstation i 2021/2022-sæsonen. 

Pierre-Emile Højbjerg spillede alle 38 Premier League-kampe i den forgangne sæson, og midtbanespillerens mange flotte præstationer i den hvide trøje lover godt for en top 4-placering i den kommende sæson.

1 thought on “Schmeichel, ’AC’ og Højbjerg: Det kan vi forvente os af de danske stjerner i den kommende Premier League-sæson”

  1. Ja tak! Premier League bliver så mega fedt i denne sæson. Selv er jeg Barcelona (og Braithwaite) fan, men der er sgu ikke meget sjovt i at følge med i det, med en skadet dansker, en manglende Messi og et hold, som ligeså godt kunne spille i den tyske 2. bundesliga.. Skuffede sæson(er) for den spanske klub desværre 🙁 Vi må følge med i det engelske, hvor der forhåbentlig sker lidt mere med de danskbesatte hold. Bare City ikke vinder, så er jeg glad 😀

Skriv et svar