Superligaens oversete salgsobjekter: Disse tre spillere kan forlade 3F Superligaen, inden transfervinduet lukker

Selvom 3F Superligaen er to runder henne, er der stadig gang i svingdøren i de danske Superligaklubber. Det danske transfervindue lukker først den 31. august, og flere Superligaprofiler kan nå at forlade den danske andedam, inden vinduet smækker i.

Jesper Lindstrøm er allerede blevet solgt Fra Brøndby IF til Eintracht Frankfurt, FC Midtjyllands Frank Onyeka har skrevet under med PL-oprykkerne fra Brentford, og rekordsalget Kamaldeen Sulemena har skiftet FC Nordsjælland ud med franske Rennes. 

Der er dog også andre Superligaprofiler, der kan tage samme tur. Vi fremhæver her tre mindre omtalte Superligaprofiler, som kan blive solgt denne sommer. 

Oliver Christensen, OB: Flot U21-EM giver gode muligheder

OB-keeper Oliver Christensen har gjort det godt mellem stængerne, siden han overtog pladsen som klubbens førstemålmand fra norske Steen Michael Grytebust, som blev solgt til FC København i 2018.

’OC’ har leveret mange flotte præstationer for det fynske Superligamandskab, og det kastede endda en enkelt A-landskab af sig i efteråret 2020, hvor den unge keeper fik chancen fra start i en testkamp mod Sverige. 

Det er dog især en flot U21-slutrunde, som den 22-årige målmand kan ende med at blive solgt på. Oliver Christensen leverede – sammen med resten af det danske U21-landshold – en flot Euro 2020-slutrunde, og det har gjort, at flere udenlandske klubber har fået øjnene op for den talentfulde keeper.

De seneste meldinger lyder på, at den tyske traditionsklub Hamburger SV forhandler med OB om et køb af Oliver Christensen, som vil indbringe fynboerne i omegnen af 22 millioner danske kroner.

Magnus Kofod Andersen, FCN: Den stille leder vil blive savnet i Farum

Magnus Kofod Andersen er måske ikke den FCN-spiller, der har fået mest omtale de seneste år, men han er en af de vigtigste grunde til, at FCN er at finde i mesterskabsspillet sæson efter sæson. Til trods for at han kun er 22 år, har Kofod spillet mere end 100 Superligakampe, og det kunne give god mening at sælge ham denne sommer, hvor han har et år tilbage af sin kontrakt.

Selv har Kofod ikke lagt skjul på, at han drømmer om at komme til udlandet, at han har tidligere sagt til Bold.dk, at meget taler for, at han skifter klub denne sommer. Kofod var en fast del af det U21-landshold, som spillede en flot Euro 2020-slutrunde i foråret, og hvis FCN skal have penge for ham, skal det være nu.  

Hvis 22-årige Kofod ender med at blive solgt i sommerens transfervindue, kommer FCN-tilhængerne uden tvivl til at savne hans kølige overblik, skarpe afleveringer og ro på bolden. 

Skriv et svar