Tag din Linkbuilding til nye højder

Annoncør betalt indhold

Linkbuilding betyder at bygge links til din hjemmeside og webshop, som kan få dig højere op på specifikke søgeord på Google.

Grunden til at man bruger denne form for markedsføring er, at det kan have en kæmpe værdi i at ligge højt på de rette søgeord på Google. Kunderne går nemlig ofte efter de øverste på deres google søgninger. Hertil er mange kunder efterhånden blevet en smule blinde overfor annoncerne, som er Google topplaceringer, som kan købes.

Derfor er det i dag utrolig vigtigt at rancere højt på google søgninger, dine kunder søger på og det kan i sidste ende betale sig rigtig godt at have nogle af de gode placeringer.

Hvordan kommer du højt op Google?

For det første skal din hjemmeside/webshop være seo-optimeret. Du skal sørge for at din hjemmeside har de rette URL-adresser, som matcher med Google søgningerne. Hertil skal dine tekster have relevans for søgeordet og helst gerne indeholder betegnelserne en gang eller flere.

Hertil skal din side have det der hedder backlinks. Det betyder, at du gennem andre websites får ”anbefalinger”. Disse anbefalinger fra andre websites betyder, at Google læser disse anbefalinger og derfor finder din side mere relevant. Ofte er det en god ide, at lave linkbuilding artikler, som omhandler det emne du gerne vil rangere højt på.

Dette er blot nogle af de få ting du kan gøre for at komme højt op på Google. Der findes også mange andre små faktorer, som kan påvirke din placering og konverteringer.

Skriv et svar