EFL Championship kampe og resultater i dag

Den engelske EFL Championship består af 24 hold, der spiller mod hinanden. Derfor skal hvert hold spille 46 kampe inden sæsonafslutningen. Hos tipya.com bliver samtlige EFL Championship kampe dækket med livescore, skader & holdopstillinger, betting tips og spilforslag mm. Trykker du dig ind på fodbold menuen hos Tipya, vil du kunne navigere til en specifik dag ved hjælp af kalenderen, for at se de EFL Championship-kampe, der er planlagt for dagen.

I EFL Championship varierer antallet af kampe afhængigt af tidspunktet på sæsonen. De fleste kampe finder sted i weekenden, og resten er fordelt over hele ugen. Nogle weekender kan have mere end 15 planlagte kampe, hvilket giver ubegrænsede spillemuligheder. Du vil stort set kunne finde Championship tips og spilfiduser på samtlige kampe, der kan give dig inspiration til dit næste odds.

Tipya’s EFL Championship live score-funktion er praktisk, hvis du har brug for at holde dig opdateret på resultaterne af en igangværende kamp uden at se den. Det er ligeledes en fordel, hvis du har indgået væddemål på kampe, der spilles på samme tid, men du kan kun se den ene. Funktionen er også nyttig, hvis du er til livebetting, da du hvert sekund kan holde dig opdateret på samtlige Championship kampe.

Tipya har ligeledes en nem og brugervenlig sports app, hvor du kan finde odds og resultater på alle kampe.

EFL statistikker

Pr. den 17 januar 2022 er der i alt spillet 300 Championship kampe i 2021/2022 sæsonen. Knap 43% (128) af kampene er endt med, at hjemmeholdet er gået fra banen som det vindende hold.

31% (92), altså knapt en tredjedel af kampene er endt med en udebanesejr, og 27% (80) er endt uafgjort efter slutfløjtet.

I de 300 kampe er der blevet scoret 745 mål, hvilket giver et snit på 2,48 mål pr. kamp. Fulham er det suverænt mest scorende hold med hele 64 scoringer.

Det oftest spillede slutresutat er 1-1, hvilket har været kampens resultat hele 39 gange indtil videre i sæsonen.

Den mest scorende spiller er 27-årige Alexandar Mitrovic, der er angriber for Fulham. Han har scoret 27 mål for klubben i 2021/2022 indtil videre, og har ligeledes stået for syv assists. Holder han formen bør det også være ham der bliver sæsonens topscorer, da han har scoret syv mål mere end Ben Brereton fra Blackburn.

Første og andenpladsen i Championship er sikre på at spille Premier League i næste sæson, mens 3.-6. pladsen skal spille playoff kampe om den sidste oprykningsplads.

Skriv et svar