Komplet guide til Mallorca 2022 – det skal du se!

Annoncørbetalt indhold

Spanien er et berømt rejsemål af mange forskellige årsager: den fantastisk velbevarede arkitektur og historiske seværdigheder, middelhavsatmosfæren, det varierede landskab, den velsmagende mad og den passionerede kultur.

Mallorca ligger i det vestlige Middelhav og er den største ø i øgruppen De Baleariske Øer. Med sine sandstrande, klipperige bugter, krystalklart vand og beskyttede bugter, er det ikke underligt, at Mallorca er et yndet feriemål for både familier, par og grupper af venner.

Men Mallorca er meget mere end blot en stranddestination. Der er faktisk masser af ting at lave på Mallorca uden for stranden. Her er nogle ideer til, hvad du kan opleve på Mallorca, Spanien.

Hvad skal jeg opleve på Mallorca?

Der er mange ting, som du kan opleve på Mallorca!

Besøg hovedstaden Palma de Mallorca

Denne smukke by er hjemsted for en række historiske og kulturelle seværdigheder, herunder den gotiske katedral, La Seu. Gå en tur gennem den gamle bydel og beundr arkitekturen, eller stop for en kop kaffe på en café på fortovet og se på folk. Hvis du vil have en fantastisk udsigt over byen, kan du tage svævebanen op til Castell de Bellver.

Tag til Tramuntana-bjergene

Denne bjergkæde løber langs Mallorcas nordvestlige kyst og er hjemsted for nogle af de mest betagende landskaber på øen. Der er masser af vandre- og cykelture at vælge imellem, så du kan udforske i dit eget tempo. Stop for en picnicfrokost i en af de mange smukke bjerglandsbyer, f.eks. Fornalutx eller Deià.

Tjek Mallorcas grotter ud

Øen er hjemsted for en række grotter, herunder Coves dels Hams, som er nogle af de mest populære turistattraktioner på Mallorca. Tag på en bådtur i grotterne eller tag en svømmetur i det krystalklare vand.

Besøg et af Mallorcas mange markeder

Fra det berømte marked i Sóller til de ugentlige markeder i Puerto Alcudia og Santa Margalida er der masser af muligheder at vælge imellem. Kig rundt i boderne, prøv noget traditionel mallorcinsk mad og køb nogle souvenirs til venner og familie derhjemme.

Er der nogle gode restauranter på Mallorca?

Ja, der er masser af gode restauranter på Mallorca. Uanset om du er på udkig efter det traditionelle spanske køkken eller noget mere moderne, kan du finde det på øen. Nogle af vores favoritter er Ca’n Boira i Palma de Mallorca, El Chaflan i Puerto Alcudia og La Fontana i Sóller.

Så der har du et par ideer til, hvad du kan lave på ferie Spanien. Uanset om du er på udkig efter kultur, historie, natur eller bare en afslappende badeferie, så har Mallorca noget for enhver smag.

Hvad venter du på? Bestil din flyrejse i dag!

Skriv et svar