Guide – de vigtigste forsikringer til virksomhedsejere

Annoncørbetalt indhold

Som virksomhedsejere skal du have styr på et hav af forskellige ting. En af de ting, du især skal have styr på, er dine forsikringer. Som virksomhedsejer skal du have et hav af forskellige forsikringer, så du er 100 procent dækket ind ved blandt andet ulykker og tyveri. Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får en guide med information om de vigtigste forsikringer til virksomhedsejere.

Indboforsikring

En af de vigtigste forsikringer, du som virksomhedsejer skal investere i, er en indboforsikring. Dette gælder især for dig, der ejer store fysiske butikker og lagerhaller. En indboforsikring dækker over alt indbo i din virksomhed. Ejer du en fysisk butik, er en indboforsikring uden tvivl en nødvendighed! Mange virksomhedsejere vælger at spare denne forsikring væk, men dette er altså en stor fejl. Selvom du måske ikke selv mener, at din virksomheds indbo er mange penge værd, kan det være en god ide med en indboforsikring. Får du en stor del af dit indbo stjålet, løber pengene hurtigt op. Har du ikke en indboforsikring, skal du som virksomhedsejer selv sørge for at erstatte de dele af dit indbo, der er blevet stjålet eller beskadiget.

Erhvervsforsikring

Ønsker du ikke at have et hav af forskellige forsikringer hos forskellige forsikringsselskaber, kan du vælge blot at investere i én enkelt erhvervsforsikring. En erhvervs forsikring kan i nogle tilfælde være en smule dyrere end enkle forsikringer, men den er uden tvivl pengene værd! En erhvervsforsikring omfatter både tyveri, retshjælp, vandskade, brand og meget andet. Ønsker du at være 100 procent dækket ind, skal du med sikkerhed investere i en erhvervsforsikring til din virksomhed!

Ejerskifteforsikring

Sidst, men bestemt ikke mindst, skal du som virksomhedsejer investere i en ejerskifteforsikring. En ejerskifteforsikring er nødvendig, hvis du enten opkøber en anden virksomhed eller sælger din egen virksomhed. Med en ejerskifteforsikring er du sikker på, at du er forsikret mod eventuelle mangler og fejl, som ikke blev gjort opmærksom på ved køb eller salg af din virksomhed. En af ulemperne ved en ejerforsikring er, at prisen på denne varierer meget. I nogle tilfælde kan en ejerskifteforsikring kost helt op til 70.000 kroner. Det er derfor vigtigt, at du vælger det rette forsikringsselskab, når du skal investere i en ejerskifteforsikring. Find det tilbud, der passer dig bedst.

Nu er du klar til at vælge de vigtigste forsikringer til din virksomhed!

Skriv et svar