Min smadret skærm, som blev skiftet på ingen tid

Jeg sad derhjemme og så noget tv. Min lillebror sov. Jeg skulle passe ham i dag, fordi mine forældre ville komme sent hjem. Det var ret hyggeligt. Jeg har bare siddet og slappet af hele dagen. Der gik så nogle timer, og mine forældre kom endelig hjem. De blev ret sent, så jeg lagde mig til at sove. Næste dag skulle jeg i skole. Jeg fulgtes med min ven, som jeg altid plejer. Vi tog bussen sammen til skole. Da vi ankom til skolen, satte vi os til rette. Det var en kort dag i dag. Vi havde allerede fri klokken 12. Det var nemlig snart ferie. Vi sad bare i klassen. Det var en kedelig dag. Da der var frikvarter, gik vi ud og spillede noget basketbold. Det elskede vi. Det gjorde vi hvert frikvarter. Jeg også blevet virkelig god til det. Vi spillede i lang tid. Jeg fik scoret nogle gode point. Imens jeg løber med bolden, sker der lige det som der ikke måtte ske. Min iPhone ryger ud af min lomme. De hamrer lige ned i jorden, og skærmen smadret. Det er det mest uheldige der kan ske. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle stille op. Mine venner så også chokeret ud og havde ondt af mig. Min ven sagde jeg skulle få skærmen skiftet. Han havde lige fået sin skærm skiftet ved en butik der hed fixphone. Jeg valgte at tage derned efter skole. Det var nogle virkelig flinke mennesker der arbejdede der. Jeg spurgte dem hvor længe det ville tage at få min skærm skiftet, og de sagde jeg bare skulle komme tilbage om en time. Det gjorde jeg så, og jeg kunne se at min iPhone havde fået en helt ny skærm. Jeg var så glad igen.

Skriv et svar