Folk leder altid efter nye måder at forbedre deres helbred på

Hvis du forsøger at leve et sundere liv, er det nemt at finde dig selv på udkig efter haveredskaber. Men der er et problem med det: du har ikke tid til at have. Det er derfor, vi besluttede at lave dette indlæg om gadgets, der vil hjælpe dig med at forbedre dit helbred.

I årenes løb har vi prøvet forskellige havegadgets og fundet ud af, at de alle ikke lever op til mærket. Vi besluttede at bruge anmeldelser af haveudstyr, der passer til vores kriterier: bærbare, lette og overkommelige, hvilket betyder, at de er nemme at tage med os på ture og kan være nyttige, når du ikke har meget tid eller plads til det. Hvis der ikke er en gadget, der passer til dine behov, så sørg for, at du bruger dine penge fornuftigt ved at få den med de bedste funktioner for mest værdi for dine penge.

Så uden videre, her er vores tre valg:

  1. Ivation Switcheroo Garden Hoe: Denne smarte lille enhed vil ændre sig fra håndhakker til havesparer. Så nem at bruge, og den fungerer fantastisk til små haver eller udskiftning af håndværktøj som slanger og spader, når du har brug for dem. Det sparer plads, gør det nemmere at komme i trange steder og kommer til en overkommelig pris.
  2. The Wrench-N-Grub Garden Hoe : Dette værktøj er præcis, hvad vi havde brug for – så alsidigt. Den kan bruges som en håndhakke eller som en skovl, men dens alsidighed gør den perfekt til andre gøremål i huset, såsom rengøring af bordplader, ophængning af vasketøj og endda åbning af kasser.

Traditionelle metoder som kost og motion.

Her er tre gadgets, der kan hjælpe dig med at leve et sundere liv.

Brændekløvere: Brændekløvere er billige, ekstremt bærbare og sikre. De kan bruges som brændekløver eller som kløveanordning til større stykker træ. De fungerer også godt med tørt træ.

Brændesave: Brændesave er billige og nemme at bruge. De fungerer godt med alle slags træ, fra små stykker til store træstammer.

Kombimaskiner: Kombimaskinerne er overkommelige, nemme at bruge og sikre til både udendørs og indendørs brug. De gør det nemt at rydde ud i haven og fjerne ukrudt fra græsplænen på kun én gang over jorden i stedet for at bruge plæneklippere.

Fliserensere: Fliserenserne er overkommelige, lette, bærbare og sikre til både udendørs og indendørs brug. De kan bruges til såvel køkkener som badeværelser ved rensning af fugelinjer mellem fliser i håndvaske eller brusere.

Kombimaskinen er et fantastisk værktøj til hurtigt at rydde op i små områder uden at skulle slå græsplænen eller klippe ukrudtet ned manuelt – hvilket sparer tid og samtidig ikke beskadiger dine planter eller træer. Plæneklippere: Selvom de kan virke som et brutalt værktøj, når du først tænder dem (og dreng bliver de højere), er de faktisk meget tilpasningsdygtige værktøjer, der kan bruges på enhver form for græsplæne – også selvom du slet ikke har nogen græsplæne.

Løvblæsere: Hvis du leder efter en økonomisk måde at fjerne løv fra din have uden at skulle købe en dyr plæneklipper eller løvblæser, så er dette løsningen for dig. Det er let nok at bruge, men kraftfuldt nok til at håndtere de fleste typer blade, inklusive dem, der er tykke og kraftige.

Tre gadgets, der kan hjælpe dig med at leve et sundere liv.

Mennesker over hele verden leder efter nye måder at forbedre deres helbred på. Mens nogle bruger traditionelle metoder som kost og motion, bruger andre teknologi i deres søgen efter en sundere livsstil. Teknologien bliver bedre og bedre til at hjælpe mennesker til at leve sundere. Jeg har prøvet alle tre af disse gadgets, og resultaterne er ret fantastiske.

Den første gadget er en fitness-tracker.

I dag skal vi tale om Fitbit. Dette ur er en fitness tracker, der også er et smartwatch. Det giver brugerne mulighed for at spore deres daglige aktiviteter og søvnmønstre for at holde styr på deres helbred og handle på dem. Apps inklusive RunKeeper, Strava og MapMyRide kan downloades til sporing og kortbaseret information. Dette kan også bruges til at spore træning og andre aktiviteter (inklusive svømning).

Den anden gadget er en anden fitness tracker. Denne er Jawbone Up. Jawbone Up kan tælle dine skridt og give dig en række nyttige oplysninger, som du muligvis ikke får fra andre aktivitetsmålere, såsom forbrændte kalorier eller pulsmåleraflæsninger.

Den tredje gadget er en anden fitness-tracker, denne gang Garmin Vivofit 2. Vivofit 2 har en batterilevetid, der varer op til fem dage, har en optisk sensor, der identificerer din kropsvarme (den bruger sensorer i dit armbånd), og Den har ikke lige så mange funktioner som andre fitnesstrackere på markedet (men så igen er den lavet af Garmin, så vi forventer nok ikke for meget andet). Det er designet af et amerikansk firma (specifikt grundlagt i 1967) for at hjælpe folk med at leve sundere.

Den anden gadget er en vandflaske, der sporer dit vandindtag.

En god måde at spore dit vandindtag på er at bruge en digital enhed. Den nye vandflaske fra Aquafier fra Waterpik er designet til at måle, hvor meget du drikker, hvor meget du sveder, og hvor mange kalorier du forbrænder. Det er dog ikke kun for mennesker med diabetes – det kan bruges af alle, der ønsker at spore deres helbred og er bekymrede for deres vægt eller helbred.

Når du bruger enheden, skal du blot sætte den på dit bælte eller spænde den om din talje. Den er stor nok til at passe lige på dit bælte, med en indvendig lomme, der hjælper med at holde manchetten ren og tør. Enheden har syv forskellige målemetoder, herunder vægt, sved og forbrændte kalorier. Waterpik fortæller, at de tidligere i år modtog patent på teknologien og håber at kunne udvide den i fremtiden. Alle slags andre produkter findes (og vil sandsynligvis fortsætte med at eksistere), som vil spore din aktivitet (som Fitbit), men der er ingen tvivl om, at denne vil blive mere mainstream, som tiden går, som en fantastisk måde for mennesker (og børn) at overvåge deres helbred uden at skulle købe en hel masse ekstra udstyr.

Den tredje gadget er en madtracker.

En madtracker er et vigtigt værktøj for dem af os, der har den luksus at spise ude på forskellige tidspunkter af dagen. Hvis du har en, kan du bruge den til at spore kalorierne fra dine måltider og snacks, og derefter justere dine spisevaner i overensstemmelse hermed.

Dette er et godt eksempel på, hvordan et produkt kan udformes på en sådan måde, at det hjælper dets brugere med at nå deres mål på et højere niveau end andre metoder.

Disse gadgets kan hjælpe dig med at leve et sundere liv ved at spore din kondition, vandindtag og madindtag.

Siden fremkomsten af indendørs luftkvalitetsmonitorer og personlige luftfiltreringsenheder er vi gået fra processen med at måle mængden af forurenende stoffer i vores hjem til at måle deres helbredspåvirkninger. Det er lidt ligesom at sammenligne blodtryk med temperatur og puls med blodsukker. Disse teknologier hjælper os med at måle vores krops sundhed, men de gør det også muligt at spore vores fremskridt over tid, så vi kan se, hvordan vi har det.

Jeg er sikker på, at du er bekendt med nogle af disse målinger:

  • Mængden af kulilte i dit hjem (kulilte er en farveløs, lugtfri og smagløs gas, der forekommer naturligt i luften)
  • Mængden af nitrogenoxider (en nøglekomponent i smog) i dit hjem (nitrogenoxider er farveløse, lugtløse og smagløse)
  • Mængden af flygtige organiske forbindelser (VOC’er) i dit hjem (VOC’er omfatter kemikalier som benzen og toluen, der frigives under forbrænding; disse har vist sig at have negative sundhedseffekter på mennesker)

Men at få alle disse data kan være meget tidskrævende. Og som du måske forventer, er der mange flere målinger, der skal foretages:

  • Den type mad, du spiser  (animalske fødevarer indeholder flere kalorier end vegetabilske fødevarer – det betyder, at du bør følge din kost regelmæssigt)
  • Mængden af vand du drikker  (vand er en vigtig kilde til mineraler som calcium, kalium og magnesium ),  • Dit aktivitetsniveau – og hvor meget aktivitet du laver (hvor ofte går du f.eks.)

Disse målinger, sammen med andre, såsom søvnvarighed og vægttabssucces, kan alle spores online. Men det, der får disse enheder til at skille sig ud over andre, er deres evne til at tage information fra flere kilder på én gang – hvilket giver os mulighed for at få et omfattende billede af vores helbred. Dette er blot nogle få eksempler – du kan finde dusinvis flere på internettet eller i apps som Fitbit eller Nike FuelBand; hvis en anden gadget har sendt dig ned ad denne vej, så anbefaler jeg det stærkt. Uanset om det er en enhed eller softwareløsning, vil det give dig mulighed for at spore dit liv, mens du forbedrer dit helbred.

Skriv et svar