Den bedste kørelektion jeg har fået

Jeg sad med min familie på spisebordet. Vi snakkede om hvad vi havde lavet i dag. Jeg bor sammen med min lillebror, mor og far. Jeg fortalte at jeg havde været ude og køre i dag, og at det virkelig var sjovt. Jeg fortalte også at jeg skulle ud og køre igen i morgen, og at jeg virkelig glædet mig. Mine forældre havde lige tilmeldt mig i en køreskole i Vanløse, som jeg virkelig elskede. Den hed topgear.trafik.dk Det var så sjovt og hyggeligt. Kørelærerne var rigtig gode, og sjove. Jeg glædet mig bare virkelig til køre i morgen. Jeg gik så op og sov. Klokken var blevet mange. Den var omkring 23. Jeg tænkte hele tiden på at jeg skulle køre i morgen. Det blev så næste morgen. Klokken var omkring 7. Jeg gjorde mig klar til at tage i skole. Jeg havde fri 16 i dag. Det var en af de hårdeste dage. Når man havde sent fri. Men det gode var bare at jeg efter skole skulle direkte hen til min køreskole hvor jeg skulle mødes med min kørelærer. Det glædet jeg mig virkelig til, for da skulle vi ud at køre i 1 time og 30 minutter. Jeg tog først mod skolen. Det var virkelig en kedelig dag i skolen. Jeg sad bare på stolen hele tiden, og ville bare have fri. Det var så kedeligt. Det føltes som virkelig længe at være i skole til 16. Klokken nærmede sig så 16, og jeg blev mere og mere glad. Jeg kunne ikke vente på at få fri. Klokken blev så 16 og jeg havde endelig fri. Jeg tog mod køreskolen og mødes med min kørelærer. Det blev en virkelig hyggelig kørelektion, og jeg blev meget bedre til at køre, og følte mig mere klar.

Skriv et svar