Når du bruger økologisk sengetøj er du med til at reducere brugen af skadelig kemi

Jeg skriver altid om gode sager, og i dag bliver det så om økologisk sengetøj

Økologisk sengetøj er som bekendt oftest lavet af økologisk bomuld, selvom der jo faktisk også er masser andre materialer som man kan lave økologisk sengetøj ud af. I disse andre tilfælde, vil man dog oftest nævne det alternative materiale, som fx hør, hamp, silke eller lignende. 

Økologisk sengetøj kan ofte være blødere end normalt bomuldssengetøj

Når jeg skriver som jeg gør her i overskriften, så er det fordi at de fleste brands som tænker i økologi, også tænker kvalitet ind i andre sammenhænge. Her i denne sammenhæng når jeg påstår at økologisk sengetøj ofte er blødere end konventionelt produceret sengetøj, så har det altså ikk enogen direkte sammenhænge med økologien, men derimod med den form for vævning som producenten har valgt at bruge under fremstillingen af selve sengetøjet og altså ikke af bomulden. 

Økologisk sengetøj kommer ofte i super charmerende farver

Farvevalg kan betyde alt, specielt når det kommer til sengetøj, som jo trods alt er en ret stor flade i ens hjem. Nogle vælger at dække sengen til med et sengetæppe, men hvis dynebetrækket i sig selv er pænt, jamen så vil jeg da mene at du kan spare det sengetæppe. Og ikke mindst den ekstra sengeredning process, som det trods alt kræver at lægge endnu et stykke tekstil pænt sammen hver morgen, efter du er stået op. og lægge det væk igen hver aften når du skal til at gå i seng. 

Jeg er som du måske kan læs imellem linierne, typen der reder seng hver morgen, og det er ikke noget jeg gør fordi jeg elsker selve processen at redde seng, nej det er simpelthen noget jeg gør, fordi jeg elsker resultatet. Når jeg så lige hopper over i det filosofiske hjørne, hvilket jeg jo meget godt kan lide at gøre fra tid til anden, så er der sikkert også noget tilfredsstillende ved selve sengeredning processen for mig som jeg bare ikke lige havde tænkt over før i dette øjeblik. Find dit økologiske sengetøj og meget mere som er godt for miljø og ikke mindst din sundhed på GreenTown online markedsplads.

Skriv et svar