Lær at lave SEO

Du har måske stødt på ordet SEO før, men uden at være helt klar over hvad det vil sige. Fænomenet er blevet særligt fremtrædende for alle virksomheders succeshistorie, grundet forståelsen for vigtigheden af implementeringen af dette element. I dette indlæg vil vi derfor hjælpe dig til at blive klogere på begrebet, så du også selv kan begynde at arbejde med det.

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, der med andre ord betyder søgemaskineoptimering. Søgemaskineoptimering er relevant i forhold til at øge ens hjemmesides rangering samt at gøre sig bemærket blandt forbrugerne. Nu til dags findes der et overflod af hjemmesider som forhandler og udbyder lignende produkter og services, hvorfor man hurtigt kan forsvinde i mængden, og overrangeres af konkurrenter.

Det handler derfor om at arbejde effektivt med sin hjemmesides indhold så det foruden at være relevant også er læse – samt brugervenligt. Uden vi bevidst tænker over det, så har vi som forbrugere en forventning om, at en side bør indlæses efter få sekunder. Er der for lang ventetid kan vi hurtigt springe videre til en af konkurrenterne, hvilket man som virksomhed helst gerne vil undgå.

Hvor kan man lære at lave SEO

For at rangere højest på søgemaskinerne kræver det at man arbejder fokuseret med SEO. SEO er nemlig ikke noget man bare kan arbejde med for en kort tidsperiode, for så at tro at det giver gevinst. Søgemaskineoptimering er en længere proces der består af flere forskellige arbejdsområder og fagområder, hvorfor det hurtigt kan gå hen og blive et kompliceret stykke arbejde.

Det er derfor vigtigt at sætte sig ind i SEO hurtigst muligt så du kan komme bedst fra start. Hos SEO-klubben.dk tilbyder vi derfor hjælp og vejledning, således at du opnår en højere rangering på henholdsvis Google, Bing og Yahoo. Hermed skaber vi større trafik til din hjemmeside hvilket derved giver dig mulighed for at opnå en større afsætning af produkter.

Vi har flere års erfaring

Man arbejder oftest med SEO inde for tre hovedelementer heraf den tekniske del, den indholdsmæssige del og den autoritære del. Den tekniske del, er vedligeholdelse og optimering af hjemmesiden, som kræver at det er nemt og hurtigt at figurere rundt. Hos SEO-klubben.dk har vi en bred erfaring inde for dette område. Vi forstår os på flere forskellige hjemmesider og shops og ikke kun dem som er lavet på WordPress, men også de mere avanceret som kræver en mere struktureret og strategisk tilgang.

Den indholdsmæssige del indebærer læsevenligheden, som omhandler linjeafstand, overskrifter og antal afsnit. Alle vigtige elementer som gør det nemt og overskueligt for læseren at finde frem til det de søger. Den autoritære del er i forlængelse med dette, da optimeret og relevant indhold skaber autoritet og troværdighed hos forbrugeren.

Foruden at have erfaring inde for alle disse elementer, kan vi også hjælpe med Google Ads. Her har vi hjulpet flere top 30 hjemmesider og shops med vedligeholdelse og optimering. Med vores hjælp og vejledning klæder vi dig derfor godt på, så du er klar til at vinde over konkurrenterne og skabe din egen succeshistorie.

Skriv et svar