Guide: alt du skal vide om hastighedsoptimering af hjemmesider

Annoncørbetalt indhold

Står du lige nu og overvejer, om du skal investere i hastighedsoptimering til din hjemmeside, eller ønsker du bare mere viden om hastighedsoptimering? Så er du kommet til det rette sted! Herunder får du nemlig en guide med alt det, du skal vide om hastighedsoptimering af hjemmesider. Læs med og få en masse brugbar information.

Hvad er hastighedsoptimering?

Før du overhovedet kan beslutte, om du skal hastighedsoptimere din hjemmeside, er det vigtigt, at du er klar over, hvad hastighedsoptimering egentligt er. Hastighedsoptimering er optimering af svaretiden på en hjemmeside. Du skal altså investere i hastighedsoptimering, hvis du ønsker at skabe en bedre og hurtigere brugeroplevelse for potentielle kunder. Man kan hastighedsoptimere sin hjemmeside på flere forskellige måder. Du kan blandt andet hastighedsoptimere din hjemmeside ved at komprimere indhold, så dataen fylder mindre, og hjemmesiden hurtigere kan loade.

Hvorfor gavner hastighedsoptimering?

Som førnævnt gavner hastighedsoptimering kundens brugeroplevelse på hjemmesiden. Dette er dog ikke den eneste grund til, at du med fordel kan investere i hastighedsoptimering. En anden grund til at du skal investere i hastighedsoptimering til din hjemmeside, er at det hjælper på din hjemmesides googleplacering. En god googleplacering kan hjælpe dig med at skabe en større kundebase, og i nogle tilfælde kan det hjælpe dig med at vinde kunder fra dine konkurrenter! Der er stort set kun fordele ved at investere i hastighedsoptimering til sin hjemmeside.

Hvad koster hastighedsoptimering?

Nu til det helt store spørgsmål: hvad koster hastighedsoptimering af hjemmeside? Det er svært at svare præcist på, da det varierer fra hjemmeside til hjemmeside, hvad hastighedsoptimering vil koste. Har du en ganske almindelig hjemmeside med op til fem undertekster, skal du regne med at smide cirka 3.000 kroner til hastighedsoptimeringen. En mindre hjemmeside, med færre besøgende, koster dog typisk mere, da den kræver mere arbejde. Her skal du regne med at smide cirka 5.000 kroner for hastighedsoptimering.

Ønsker du ikke at betale hele beløbet på én gang, kan du vælge en pakkeløsning. Her får du løbende hjemmesideoptimering og forbedringer. Hver måned betaler du et bestemt beløb for, at din hjemmeside forbedrer og udvikler sig.

Nu er du klar til at vurdere, om du skal investere i hastighedsoptimering til din hjemmeside!

Skriv et svar