Nærværende bisættelser i Skibby

Bor du i eller tæt på Skibby? Så er Byens Bedemand lige i nærheden, til når du får brug for os. Vi kommer alle igennem det at miste kære og nære. Det er en uomtvistelig del af livet. Derfor er det rart at vide, at Byens Bedemand bor lige rundt om hjørnet.

Vi tror som sagt på det personlige møde. At det gør en forskel at mødes ansigt til ansigt. I en tid med telefon, SMS’er og facetime, kan vi godt miste os selv og den sunde kontakt til omverdenen lidt i den digitale kommunikation. Derfor anbefaler vi klart, at vi møder dig personligt, trykker hånd og ser hinanden i øjnene, når du får brug for os.

Efter du har taget den første kontakt, vil vi aftale et møde i vores rare, rolige lokaler i Skibby. Her sørger vi i fællesskab for at få kortlagt og tilrettelagt alt, hvad der måtte skulle gøres eller lægger dig på sinde. For os er den personlige, skræddersyede bisættelse eller begravelse meget vigtig, og for at kunne forstå dine ønsker bedst muligt, er det afgørende for os at møde dig personligt.

Vi vægter det personlige møde højt

Man forstår med andre simpelthen bare hinanden bedre, når man taler ansigt til ansigt. Og et møde, der omhandler det sidste farvel af en kær og elsket person er bestemt ikke stedet, hvor man ønsker at misforståelser skal snige sig ind.

Vi hos Byens Bedemand vil også altid sørge for at være åbne og ærlige omkring alt hvad vi kan se, der kan blive udfordringer i forløbet. Måske er der praktiske ting, som skal tages hensyn til. Også den økonomiske side af sagen vil blive vendt. Alt sammen emner, der med stor fordel kan og bør vendes i et personligt møde.

Vores fornemmeste opgave er, personligt, at guide dig igennem det sidste farvel på en tryg og værdig måde, så du ikke står tilbage med følelsen af at fortryde noget, eller at noget måske har manglet. At sige farvel til sine elskede skal være en fuldendende oplevelse, og det er her vores hjælp og service kommer ind i billedet.

For at hjælpe dig bedst muligt, starter vi derfor altid med at lære dig lidt at kende. Og det gør vi ved at mødes personligt. Kun ved at forstå hinanden på et personligt plan kan vi nemlig etablere det optimale samarbejde og yde den bedste hjælpe og service til dig i den svære tid, som du står overfor.

Skriv et svar