Trender lige nu – Alt om infrarøde saunatæpper

Efterhånden har alle hørt om infrarøde saunaer, hot yoga og den brede vifte af sundhedsmæssige fordele, de tilbyder. Men har du hørt om infrarøde saunatæpper? Disse smarte bærbare saunaer stormer markedet og kan være den overkommelige sundheds- og wellness-trend, der endelig er en mulighed, alle kan købe. Fortsæt med at læse for at se, om infrarøde tæpper og selvfølgelig selve infrarøde er det rigtige for dig.

 

Hver dag dukker en ny sundheds- og wellness-trend op for at få os til at se bedre ud og føle os bedre, men er de virkelig hypen værd? Vi ved med sikkerhed, at fjern-infrarød er utroligt gavnlig for ikke kun dit hjem (som fundet med vores paneler), men det har også en uendelig liste over fordele for din krop.

 

Hvordan det virker

Infrarød er en revolutionerende teknologi, der har ændret den måde, mange opvarmer deres hjem på. Nu bliver det brugt i forskellige skønhedsbehandlinger, kurbade og selvfølgelig – saunaer. Langt infrarød terapi blev banebrydende af NASA i rumfærger tilbage i 1980’erne for at opretholde astronauternes kardiovaskulære kondition. Du kan dog finde det, der er kendt som ‘svedterapi’, der går tusinder af år tilbage.

 

Langt infrarøde stråler findes på det elektromagnetiske spektrum, og er usynlige bølger af energi, der har evnen til at trænge igennem flere lag af den menneskelige krop. Det er naturligt forekommende og er helt sikkert for kroppen, faktisk er det delvist hvordan Solen opvarmer Jorden. Med fjerninfrarøde teknologier, uanset om det er vores troværdige paneler eller IR saunatæpper, vil der dog ikke være nogen skadelige UV-stråler, hvilket betyder, at de er 100 % sikre.

 

Så hvad er hypen?

Saunaer anses af nogle for at være en luksus, men med så mange fordele er det tydeligt at se, hvorfor så mange forkæler sig selv med fornøjelsen ved at slappe af i spaen. For nogle er dette ikke muligt, og det er heller ikke en mulighed for de hurtige individer i det 21. århundrede.

 

Derfor er de bærbare, lette infrarøde tæpper en fantastisk mulighed, som mange nu kan drage fordel af. 

 

Disse buzz-værdige tæpper kan bruges i sengen, på gulvet eller i en stol, og blot vikle rundt om dig, som ethvert gammelt tæppe ville. Det unikke ved disse tæpper er, at de udsender langt infrarødt, som en fjern-IR sauna ville, men det forbliver lokaliseret og målrettet til din krop.

 

Brug omkring 45 minutter i en af ​​disse med få dages mellemrum, og din krop vil blive revitaliseret, renset og afgiftet. Når du er færdig, kan du folde den sammen og gemme den ude af syne, indtil din næste svedsession er på vej.

 

Hvad er egentlig meningen med at bruge dem? Vil de virkelig have nogen fordele på kroppen eller vil det bare være spild af penge? Nå, her er en hurtig gennemgang af nogle af fordelene ved at bruge infrarøde tæpper. Ud over at afgifte kroppen, booster disse tæpper dit immunsystem, fremskynder dit stofskifte, lindrer smerter, renser huden, forbedrer kardiovaskulær sundhed, hjælper cellernes sundhed og regenerering, tillader kollagenproduktion, beroliger det autonome nervesystem (ANS) og endda hjælper med anti-aging. 

Skriv et svar