Find hurtig plads til dine vægbilleder

Hvis du er træt af, at dine vægge ser kedelige og tomme ud, men ikke har lyst til at male dem eller hænge billeder op, så kan du give dem et personligt touch med vægbilleder. Men det kan være svært at finde plads til alle de billeder, du gerne vil have på væggene. I denne artikel viser vi dig fire forskellige metoder til, hvordan du kan få plads til dine vægbilleder.

Du kan starte med at fjerne alt, der hænger på dine vægge. Tag alle billederne ned, og tag eventuelle andre ting som plakater eller kunstværker ned. Når du har gjort det, skal du vaske væggene. Dette gør det nemmere for dig at se, hvilke områder der er større eller mindre, og hvor meget plads der er tilbage på væggen.

Inddel pladsen på forhånd

Når du har fundet ud af, hvor meget plads der er på væggen, kan du begynde at inddele denne plads. Du kan bruge møbler eller andre ting til at skabe sektioner på væggen. Dette gør det nemmere at hænge dine billeder op, og det ser også mere organiseret ud.

Du kan også bruge tapet til at skabe sektioner på væggen. Tapet giver dig mulighed for at lave smallere eller bredere sektioner, afhængigt af hvilket tapet du vælger. Tapet kan også gøre det nemmere at matche dine billeder med resten af din indretning.

Når du har fundet ud af, hvordan du vil inddele din væg, kan du begynde at hænge dine billeder op. Start med de største billeder og arbejd dig ned til de mindste. Sørg for at afstanden mellem billederne er jævn, så det ser ordentligt ud.

Overdriv ikke med mængden af billeder

Hæng ikke for mange billeder op på en gang. Start med et par stykker og se, hvordan det ser ud. Du kan altid tilføje flere senere. Husk også at have nogle tomme områder på væggen, så det ikke bliver for rodet.

Når du har hængt dine billeder op, skal du tjekke, om de er lige. Brug et vaterpas for at sikre dig, at de hænger ordentligt. Hvis der bare er et enkelt, der hænger skævt, vil det skue i øjet. Heldigvis er det hverken svært eller besværligt at få billeder til at hænge lige.

Sæt dine billeder på svævehylder

Du kan også anvende svævehylder til formålet. De er utroligt praktiske, da de ikke fylder ret meget. Du kan få dem i forskellige farver, materialer, træarter og størrelser. Så du er sikker på at kunne finde nogle, der passer helt perfekt til dine behov. Du kan få svævehylder med en lille kant, så du netop kan sætte billeder op ved siden af hinanden. Her er det en god ide at kombinere billeder af forskellige størrelser. Du skal endelig ikke sætte billederne på række efter størrelse, da dette vil ende med at se for opstillet ud. I stedet kan du sætte et stort yderst, dernæst et lille, efter dette et mellemstort, og derefter et stort igen efterfulgt af et mellemstort. Dette skaber en spændende dynamik.

Skriv et svar