Bedre sexlegetøj er blevet mere populær

Kvalitet frem for kvantitet er også trenden ved sexlegetøj

Når det kommer til sexlegetøj er kvalitet blevet  nok det vigtigste argument. Produkterne købes med større omhu og det betyder også at prisen ikke længere har samme betydning som den har haft før.

Eksklusive mærker er blevet mere populære de seneste år. Det er de ikke blevet fordi de er dyre eller fordi det er mærkevarer. Det er de blevet fordi de ganske enkelt virker bedre og er væsentlig mere lækre. Mærker som Womanizer, We-Vibe, Fun Factory og Fleshlight har fundet flere tilhængere fordi de, kort sagt, virker bedre. 

Der er kommet meget mere fokus på at ergonomi, materiale og teknik skal spille bedre sammen. Det ser man specielt ved at materialet silikone bruges mere og mere. Et dyrt men mere hudvenligt og lækkert materiale der føles bedre. Teknikken er også rykket med. Fjernbetjent sexlegetøj der endda kan styres fra mobilen er kommet med på ønskelisten hos rigtig mange. 

Prisen er naturligvis ikke gået ned af de mange forbedringer, men fokus har ligget på at effekten var vigtigere end hvad det skulle koste. Her snakker vi altså kvalitet frem for kvantitet. Hellere købe et dyrt produkt der virkelig virker, end flere forskellige der ikke virkelig gav den ønskede effekt. Den udvikling har også ført til at produkterne på markedet er blevet utrolig gode. 

Udvikling der giver inspiration og har en bedre virkning!

Specielt for par er der kommet mange nye udviklinger. Her er der blevet lagt vægt på, at det er noget der kan bruges sammen og giver begge en bedre stimulering. Ved at bruge mere energi på denne type sexlegetøj er der også kommet spændende produkter på markedet der kunne inspirere til et mere alsidig og spændende sexliv. Producenter som We-Vibe gjorde det dermed pludselig muligt at have virtuel sex med sin partner via internettet. 

For kvinder er virkningen også rykket enormt i højsædet. Lanceringen af produktet Womanizer fik specielt succes ved netop at have en utrolig virkning. Specielt for kvinder hvor orgasmen ikke kom helt så let, var den nye type klitoris stimulator ideel. Fremstillet med hjælp af dygtige læger, blev orgasmen pludselig en del nemmere at få, ved hjælp af pulserende trykbølger. Den berøringsfri teknologi har dermed bevist at der stadig kan udvikles nye produkter og at der stadig er plads til at tænke i nye baner. 

Skriv et svar