HVAD ER INDIKATIONERNE FOR INGEN ÆGTESKAB I ASTROLOGI?

Når det kommer til astrologi, er der mange forskellige indikatorer, der kan indikere, om en person sandsynligvis vil blive gift eller ej. Den mest omfattende samling af dybdegående information og generel viden om astrologi og stjernetegnene finder du her.horoskoper vandmanden  Du kan også finde ud af dit eget horoskop.

 

De mest almindelige indikationer på intet ægteskab i astrologi.

 

En af de mest almindelige indikationer på intet ægteskab i astrologi er mangel på planeter i det 7. hus. Det 7. hus er huset for ægteskab og forhold, så hvis der ikke er nogen planeter i dette hus, er det ofte en indikation på, at personen ikke er særlig interesseret i ægteskab eller forhold.

 

En anden almindelig indikation på intet ægteskab i astrologi er en stærk tilstedeværelse af Saturn i horoskopet. Saturn er planeten for begrænsninger og restriktioner, så hvis den er fremtrædende i horoskopet, kan det tyde på, at personen er modstandsdygtig over for tanken om ægteskab.

 

Hvis Månen er i et vanskeligt aspekt til Saturn, kan det også være et tegn på, at ægteskab ikke er på tale. Månen er følelsernes og emotionernes planet, så hvis den er i et vanskeligt aspekt til Saturn, kan det tyde på, at personens følelser er undertrykte, hvilket gør det svært at danne nære relationer.

 

Endelig kan det også være en indikation på, at ægteskab ikke er sandsynligt, hvis der ikke er nogen planeter i det 5. hus. Det 5. hus er romantikkens og kreativitetens hus, så hvis der ikke er nogen planeter i dette hus, kan det tyde på, at personen ikke er særlig interesseret i romantik eller kreativitet, som ofte er vigtige ingredienser i et vellykket ægteskab

Skriv et svar