Hos Logos Consult handler det om ERP

Hos den danske softwarevirksomhed handler det om ERP. Helt konkret er det forretningssystemer fra Microsoft. Det er software til virksomheder, der har brug for at få overblikket over regnskaber og styre økonomi, indkøb, salg, sager, projekter og produktion i et og samme computerprogram.

Logos Consult har siden 1997 valgt at specialisere sig i ERP, og har lige siden installeret og supporteret programmet hos mange danske virksomheder. Virksomheden har også vedholdt mange af sine kunder gennem tiden, og har fokus på at levere kvalitet og godt håndværk.

Det er en virksomhed i vækst, så er du interesseret i at arbejde med ERP programmer eller fortsætte din karriere indenfor ERP hos Logos Consult så kig forbi deres hjemmeside. Her er virksomhedens ledelse klar til at tage en dialog med dig om hvad Logos Consult kan tilbyde dig af jobmuligheder. ERP branchen er en spændende branche i udvikling, og hvor ERP programmet Microsoft Dynamics 365 Business Central er i konstant udvikling for at understøtte IT behovene hos de forskellige kunder.

Når man bliver kunde hos Logos Consult, starter det typisk fordi, man er på udkig efter et ERP program. De fleste har behov for at få opgraderet Business Central eller få installeret et helt nyt program. Her kommer Logos Consult ind i billedet. Virksomhedens konsulenter og udviklere kan sætte programmet op efter den enkelte kundes behov, og ikke mindst bidrage til at kontoplanen får den rette opstilling. Der er mange ting at tage højde for. Moms, rabatter, dimensioner, debitorgrupper osv. skal sættes korrekt op og de fleste kunder vælger at få teamet fra Logos Consult til at håndtere opsætningen. Business Central er et omfattende program, og det er en klar fordel at få erfarne specialister til at håndtere opsætningen første gang af programmet.

Udviklere hos Logos Consult kan sørge for at programmet bliver installeret og indeholder den funktionalitet, kunden ønsker. Typisk har en kunde f.eks. brug for at fakturaer, tilbud osv. indeholder kundens logo, adresse, betalingsoplysninger mv., og det er oftest her, at en udvikler kan tilrette programmet, så det virker, som kunden vil have det. En udvikler kan også sørge for, at programmet bliver integreret til f.eks. en webshop eller at der kommer specielle felter på f.eks. et debitorkort. Der er mange muligheder i et ERP program som Business Central og derfor er det en fordel at få en specialiseret udvikler fra Logos Consult til at programmere i ERP programmet.

Logos Consult er den eneste Microsoft ERP partner, der skriver manualer og lærebøger til Business Central programmet. Derfor kender du måske allerede virksomheden, hvis du er stødt på en af deres bøger. Business Central bliver anvendt af mange tusinde danske virksomheder, og mange vælger at anvende bøgerne fra Logos Consult som opslagsværker eller hjælp til regnskabsopsætning.

Skriv et svar