Europas 3 mest populære feriedestinationer

Står du og skal på ferie i Europa, men ved ikke hvor turen skal gå hen? Lad os komme med 3 gode forslag hvor du kan tage på familieferie. I denne artikel beskriver vi de tre mest populære feriedestinationer som Europa har at tilbyde.

Italien

Det er ingen hemmelighed at Italien er en meget populær feriedestination for mange, og det er der også mange grunde til. Italien er fyldt med smukke landskaber, rig kultur og et fantastisk klima, der indbyder badeture på stranden for hele familien. Hvis en badeferie ikke er nok til at slukke ferieappetitten, så er der også rigelige af muligheder for spændende oplevelser. Tag på eventyr i den smukke by Venedig, hvor du kan nyde brisen imens du sejler gennem Canal Grande på en gondol, eller tage på oplevelse i Firenze, som er byen der fødte renæssancen. Hvor end du tager hen i Italien, kan du være sikker på at møde et kulturrigt land med god mad, flot kunst og fantastiske oplevelser.

Frankrig

Frankrig bliver tit kåret som verdens mest populære feriedestination, og det er der slet ikke noget at sige til. Frankrig tilbyder noget unikt for enhver smag. Om det er en familietur til Disneyland Paris, en oplevelsesrejse ned ad den smukke dal, Loire Valley, eller en badeferie ved Frankrigs berømte kystby, Nice, så skuffer Frankrig absolut ikke. Paris er dog den feriedestination der tiltrækker flest turister, mest på grund af de verdensberømte attraktioner. Det berømte Eiffeltårn, Louvre Museet og Triumfbuen er bare få af de smukke attraktioner du kan opleve i Paris. Frankrigs hovedstad er noget man bare skal opleve, hvis ferien går den vej.

Sverige

Hvis turen ikke skal gå sydpå, så er der også gode muligheder nordpå. En af de muligheder er vores gode nabo, Sverige. Sverige er vært til masser af smukke naturlandskaber, spændende oplevelser og sjove skisteder. Åre er et populært skisted, som byder besøgende på flotte pister, der er til både erfarne skiløbere og børnefamilier. Hvis skiferie ikke er målet for ferien, så har Sverige mange andre attraktioner for hele familien. Tag en tur i Tosselilla Sommerland, hvor hele familien kan tosse rundt i spændende forlystelser, eller tage på dyreflugt i Grönåsen Elgpark, hvor parken giver fri mulighed til at gå på elgsafari. Det siges jo at elgen er symbolet på svenskhed, så Grönåsen Elgpark er en oplagt attraktion for hele familien.

Hvis du har planer om at tage til en af disse feriedestinationer med en stor forsamling, så kan buskørsel varmt anbefales. En privat turistbus kommer med mange fordele som gør rejsen unik og behagelig for hele forsamlingen. Hennings Busser i Hjørring tilbyder nemlig turistbusser i mange forskellige størrelser, og kører gerne til udlandet. Om turen går nord- eller sydpå, så står de professionelle buschauffører klar til at give din forsamling en rigtig god rejse.

Skriv et svar