Her er de 6 bedste VPN tjenester til Danmark

Der er mange gode grunde til at bruge en VPN tjeneste. For det første kan du med en VPN beskytte din identitet og din privatliv på internettet.

For det andet kan du med en VPN tunneling få adgang til regionale netværk, der ellers er lukket for dig. I denne guide vil vi anmelde de 6 bedste VPN tjenester på markedet i dag.

Vi starter med at kigge på hvilke kriterier vi har lagt vægt på, når vi har valgt tjenesterne. Dernæst vil vi gennemgå hver enkelt VPN tjeneste og komme med vores anbefalinger.

ExpressVPN

ExpressVPN er et af de mest populære VPN-tjenester på markedet, der tilbyder hurtig downloadhastigheder, sikkerheds- og privatlivsfunktioner og meget mere. Denne VPN-tjeneste har over 3000 servere i 94 lande, inklusive Danmark. De støtter også flere forskellige protokoller som OpenVPN, PPTP og L2TP/IPSec.

ExpressVPN tilbyder ekstra funktioner som en kill-switch og flere forskellige niveauer af kryptering, så du kan føle dig tryg, når du bruger internettet.

NordVPN

NordVPN er et andet populært VPN-tjeneste, der tilbyder høj hastighed, god krypteringssikkerhed og mange servere over hele verden. De har mere end 5200 servere i 59 lande inklusive Danmark. NordVPN understøtter flere protokoller som OpenVPN, PPTP og L2TP/IPSec samt ekstra funktioner som en kill-switch. De tilbyder også dobbelt krypteringsfunktioner, så du kan være sikker på dit online privatliv.

NordVPN er kåret til den bedste VPN af tech-mediet VPN Hero.

Surfshark

Surfshark er et andet glimrende VPN-tjeneste til danske brugere. Det har mere end 1700 servere i 60 lande, herunder Danmark. Surfshark støtter OpenVPN, IKEv2 og Shadowsocks protokoller samt ekstra funktioner som en kill switch og multi-hop VPN routing. Denne tjeneste har også avancerede sikkerheds- og privatlivsfunktioner, så du kan føle dig tryg, når du bruger internettet.

IPVanish

IPVanish er et andet godt VPN-tjeneste til danske brugere. Det har mere end 1400 servere i 75 lande inklusive Danmark. IPVanish støtter OpenVPN, PPTP og L2TP/IPSec protokoller samt ekstra funktioner som en kill switch og DNS leak protection. Denne tjeneste har også avancerede sikkerheds- og privatlivsfunktioner, så du kan føle dig tryg, når du bruger internettet.

VyprVPN

VyprVPN er et andet godt VPN-tjeneste til danske brugere. Det har mere end 700 servere i 70 lande inklusive Danmark. VyprVPN støtter OpenVPN, PPTP og L2TP/IPSec protokoller samt ekstra funktioner som en kill switch og DNS leak protection. Denne tjeneste har også avancerede sikkerheds- og privatlivsfunktioner, så du kan føle dig tryg, når du bruger internettet.

CyberGhost

CyberGhost er et andet glimrende VPN-tjeneste til danske brugere. Det har mere end 5500 servere i 90 lande, herunder Danmark. CyberGhost støtter OpenVPN og IKEv2 protokoller samt ekstra funktioner som en kill switch og DNS leak protection. Denne tjeneste har også avancerede sikkerheds- og privatlivsfunktioner, så du kan føle dig tryg, når du bruger internettet.

Vores anbefaling: her er den bedste VPN

Ud fra vores undersøgelse synes vi, at ExpressVPN er det bedste valg. Det har et godt udvalg af servere og protokoller samt avancerede sikkerheds- og privatlivsfunktioner. Mens de andre VPN tjenester kan tilbyde lignende funktioner, er der ikke nogen der matcher ExpressVPNs hastigheder eller kundeservice.

Hvis du er på udkig efter en hurtig, sikker og brugervenlig VPN forbindelse, skal du overveje at bruge ExpressVPN.

Skriv et svar