3 nemme DIY-projekter, der forøger husets værdi

Hvis du har noget ledig tid på hånden, og du ikke helt ved hvad du skal bruge den på, så er tid brugt på huset aldrig spildt.

Som husejer er dit hus nok det mest dyrebare, du ejer. Netop derfor giver det også altid rigtig god mening at kæle lidt ekstra for dit hjem. Og i denne artikel skal vi se nærmere på hvordan du kan bære dig nemt ad med det.

Her er 3 nemme, udendørs DIY-projekter, der forøger husets værdi. 

Byg en carport

Hvis der ikke følger nogen carport med til huset, så er det faktisk af mange noget, der ses som en grundlæggende mangel. For biler har stort set alle i dag; og mange vil gerne værne om deres kære transport-hjælper.

Heldigvis er carporten ikke spor svær at bygge. Faktisk kan du ofte finde et “byg-selv-carport”-sæt i de fleste supermarkeder. Her skal du blot støbe et fundament, du kan bygge på, og så ellers følge manualen.

Du kan læse alt om carporte, inkl. priser, tilbud osv. på linket her.

Lav et halvtag

Et andet godt DIY-projekt er halvtaget. Et godt, solidt halvtag er med til at sikre, at du kan sidde behageligt udenfor uanset vind og vejr. Halvtaget kan derfor være med til markant at forøge værdien af dine udearealer, da du langt oftere vil have lyst til at begive dig udenfor.

Halvtaget er igen en simpel konstruktion, og du kan finde mange guides til hvordan du bærer dig ad på nettet.

Få renset fliserne

En gang rensning af fliserne er faktisk noget af dét, der kan gøre den største forskel for det samlede udtryk, huset har udadtil. Når du får renset fliserne, så fjernes der mos, flisepest og ukrudt, der vokser mellem fliserne. 

Med andre ord kommer dine fliser og terasser til at fremstå som om de lige var lagt. Resultatet er mildest talt fantastisk, og du vil blive rigtig glad for det.

Skriv et svar