Blå Mandag sjov hos SuperEvent

Blå mandag forberedelserne er godt igang og vi har stadig gode tilbud og ledige tider til dig og din klasse. Hos SuperEvent har vi en masse sjove aktiviteter og spændende oplevelser til Blå Mandag, så i kan få en sjov og aktiv fest dag. 

Blå Mandag skal være en oplevelse for livet. Er I konfirmander og skal på Blå Mandag efter jeres konfirmation, kan I afholde en super fed dag i Rødovre EvemtCenter med  sjove FunEvents & Escape Rooms.

I får et udvalg af sjove FunEvents og spændende Escape Rooms til en fantastisk og succesfuld Blå Mandag i vores EventCenter i Rødovre. Alle aktiviteter foregår indendørs, så I behøver ikke at bekymre jer om vejr og vind, når I afholder jeres dag hos SuperEvent.

Hos SuperEvent kan I selv sammensætte en pakke til jeres dag med lige præcis de events I synes bedst om!

En Blå Mandag med 2-3 aktiviteter vil typisk koste ca. kr. 300-400 pr. deltager, afhængig af deltagerantal. Bemærk venligst, at de anbefalede tider på Events er vejledende og et program kan sammensættes efter jeres ønske, og det vil stort set altid være muligt at ramme jeres budget. 

Der er stor efterspørgsel på Blå Mandag, så vi opfordrer jeg til, at booke i god tid til jeres Blå Mandag. 

Hos os får I et spændende udvalg af aktiviteter til en super sjov dag med masser af action, sjov & hygge. I kan frit vælge imellem mange sjove aktiviteter, som afvikles på ét og samme sted. Vi har både alle de klassiske events og flere specielle aktiviteter, som kun findes i vores EventCenter. 

Til store grupper har vi Sideløbende events, så alle kan prøve alt. Sideløbende events: I er fordelt på de to events og bytter halvvej, således at alle får prøvet det hele. 

Hvis i vil have det lidt billigere på nogle af vores events, kan i booke Gør Det Selv. GØR-DET-SELV: I får en intro til eventet af en af vores instruktører, men står herefter selv for at afvikle, dømme osv. Bookes der GØR-DET-SELV skal der være minimum én voksen til stede.

Skriv et svar