Gør sommerhusturen hyggelig med disse 5 ideer

Har du planer om at tilbringe ferien med venner i sommerhus?

Sommerhusture er den perfekte måde at slappe af på, udforske nye områder og skabe varige minder sammen. Men hvad er nogle aktiviteter, som I kan lave sammen for at få mest muligt ud af jeres ferie?

Her er 5 sjove idéer til en god tid i sommerhuset med dine venner!

 

  1. Saml jer om en vandpibe-session

Tag en lille vandpibe med i sommerhuset, og skab en afslappende aften i stuen eller haven. Vandpiberygning er en hyggelig fællesaktivitet, hvor I kan flade ud og snakke om alt mellem himmel og jord.

 

  1. Hold en udendørs grillaften

Intet er bedre end en god grillaften! Vær kreativ med marinader og tilbehør – det er en fantastisk måde at knytte bånd på og nyde det gode vejr.

Sørg for at have fyldt op med drikkelse. I skulle nødig blive tørstige imens i står og vender saftige bøffer på grillen.

 

  1. Spil en masse spil

Strategiske brætspil er en fantastisk måde at fordrive timerne på og samtidig være godt underholdt. Udfordr dine venner til et spil “Werewolf” eller lav hold og test hinandens evner til at gætte med “Hint”.

Hvis I er mere til aktive spil, så er det klassiske kongespil, stigegolf eller kroket i haven gode alternativer.

 

  1. Hold cocktail aften

Køb ind til de vildeste drinks, og find jeres indre Brian Flanagan fra Cocktail frem. I skal selvfølgelig gå all-in med tilbehør og garnish – og glem ikke shaker-sættet for at køre bartender-stilen fuldt ud!

Når I alle har mixet jeres bedste drink, er det selvfølgelig tid til prøvesmagning og kåring af den bedste drink – og det de bedste bartendertricks.

 

  1. Hold bålhygge med snobrød

Med godt vejr er der utallige ting at lave udendørs. Sommerhuse har ofte en form for bålplads, så hvorfor ikke udnytte det? Få gang i bålet, og forbered noget klassisk bålmad som snobrød, s’mores og grillpølser.

I løbet af aftenen kan I sidde og holde jer varme ved bålets flammer imens solen går ned, og himlens farver skifter til stjernerne kommer frem.

 

Så der har du det – 5 sjove idéer til din sommerhustur med vennerne! Fra spilleaftener til cocktailaftener og vandpibe hygge – disse aktiviteter vil helt sikkert få dine venner til at knytte bånd og skabe varige minder under dit ophold. Så hvorfor vente? Kom i gang med at pakke og få en fantastisk tid!

Skriv et svar