Patek Philippe – klassiske ure til enhver smag

Et klassisk ur kan gøre underværker for dit outfit. Det vil nemlig hurtigt blive bemærket, at det ikke blot er valgt tilfældigt. Du kan med fordel gå efter et klassisk mærke som Patek Philippe, når du skal vælge det perfekte ur. Måske du endda bliver så grebet af de flotte designs, at du skal have en hel kollektion.

Når du køber det helt rigtige ur, så kan du med fordel vælge et, der passer til dine andre smykker. Det vil gøre looket mere sammenhængen, hvilket også vil blive bemærket.

Patek Philippe Aquanaut – et ur med farve

Et af de meget populære ure fra patek Philippe er deres Aquanaut Patek Philippe ur. Det er et khaki grønt ur i materialet hvidguld 18 kt med en gummiring. Uret er et bestillings ur, og derfor vil prisen blot være et estimat. Der er i øjeblikket store prisudsving i markedet, og dagsprisen beregnes derfor først ved en bestilling.

Det er langt de færreste, der går med grønne smykker. Uret passer dog perfekt til dig, der ofte vælger en smykker i sølv eller smykker i hvidguld.

Ur med læderrem

Et khaki grønt ur er ikke for alle. Det er til gengæld langt de fleste, der kan bære et ur med en læderrem. Læderremmen er klassisk, og den fås både til runde og firkantede urskiver i forskellige størrelser. På den måde kan du vælge en model, der passer til lige netop dig og din smag. Du kan også både få en læderrem i brun og i sort, urskiven kan være i forskellige farver og selve uret kan være i forskellige metaller. Mulighederne er altså næsten uendeligt mange, og du kan med garanti finde en model fra Patek Philippe, der falder i netop din smag.

Ur med rem i metal

En anden populær model er et ur med en kæderem i metal. Langt de fleste vil vælge enten et sølv ur eller et ur i hvid guld, når de vælger et ur med en kæderem i metal, da et guld ur med en rem i metal godt kan fremstå som meget.

Skriv et svar