Rejs Danmark og Europa rundt i telt, sammen med hele familien – Køb det bedste telt

Hold billig teltferie, sammen med familien

Klik her ->  Vælg det bedste telt til din campingferie

De fleste husker nok, at deres forældre har snakket om at da de var små var de på ferie i telt og det snakkede om hvor kummerligt det var, trods det alligevel var en rigtig god ferie. Ferie i telt i dag er ikke det samme som for 30år siden. Meget er sket siden og man kan opnå meget luksus for få penge. Kvaliteten på teltene er også en anden og man kan både købe billige telte og lidt mere dyrere telte til de mere krævende. Der findes tunneltelte, kuppeltelte og lufttelte. 

Hold ferie i et kuppeltelt

Et kuppeltelt er et telt, som er som navnet siger kuppelformet. Det er skabt af en teltdug hvor der er 2 teltstænger på kryds, som former en kuppel når de spændes ud. Det gode ved et kuppeltelt er det er stabilt fra alle sider. 

Hold campingferie i et tunneltelt

Et tunneltelt er et telt, som skaber en tunnel når det er slået op. Der sidder kun stænger på den ene led med mellemrum. Når stængerne spændes ud skaber det en tunnel. Tunneltelte er nemme at sætte op, men er mere overfølsom for vind. 

Køb et telt i den rigtige størrelse

Det er vigtigt at man finder et telt i den rigtige størrelse. Det kommer meget an på hvilket behov og hvilken type ferie man skal på. Skal man på ferie med børn, så bør man mindst købe et godt telt, som er til mindst en person mere end antal personer i familien. Det er meget rart at have den ekstra plads når den danske sommer fejler. Er man 4 personer, så er det meget lækkert at have et 6 personers telt, da de ofte har flere kabiner og der er mere plads til måltider, leg og hygge. 

Skriv et svar