Prøv den populære Ravjagt

Hvis du skal på udflugt i naturen, har du utroligt mange muligheder. Uanset om du bare kan lide en god gåtur, eller hvis du er den mere nysgerrig type, der kan lide at gå på skattejagt. Der er noget at foretage sig for alle, og naturen er det bedste rum at holde fri i. Herunder finder du nogle spændende og inspirerende bud på redskaber, du kan bruge, næste gang du er ude i naturen.

Få hjælp til at finde rav med en ravlygte

Hvis du vil finde ægte skatte, kan du med fordel lede efter rav. Her er der heldigvis et praktisk redskab, du kan anvende. Med en kraftig ravlygte kan du om aftenen eller i mørke gå på jagt efter rav. Når du lyser rundt, vil ravet lyse op på en helt særlig måde, når du får peget på det med lygten. Det er en smart måde at finde rav på, og det kan gøre, at du hurtigere støder på de gyldne skatte.

Gå på spændende opdagelser med en metaldetektor

En metaldetektor er et sjovt og spændende redskab, der kan byde på mindst lige så sjove og spændende oplevelser og fund. Vi ved ganske enkelt ikke, hvad der gemmer sig under vores fødder, og interessante ting fra fortiden kan dukke op på et øjeblik, når du kører metaldetektoren over. Det smarte er, at du kan gå i et fint tempo og lade metaldetektoren svinge fra side til side. Den vil automatisk give besked, når der er et eller andet under jorden, og så er det bare med at grave efter det. Måske du snart støder på et spændende fund fra fortiden, der fortæller noget om vores historie.

Se langt med en kikkert

En kikkert er noget, man altid kan bruge. Det giver mulighed for at komme tættere på – på afstand. Det er især smart, hvis du er vild med at gå ud i naturen for at kigge på forskellige dyr. Vilde dyr har det med at flygte hurtigt, hvis man nærmer sig. Derfor kan det være en oplagt idé med en kikkert og sidde stille et sted. Her vil der måske komme mange spændende dyr forbi, du kan holde øje med og nærstudere gennem kikkerten.

Find skatte i naturen med en GPS

Det sidste bud på et redskab er også et af de mere spændende bud. Hvis du ikke har hørt om det før, så er det ikke helt unormalt. Det er nemlig en mulighed for nørderne. Rundt omkring i naturen er der gemt en masse skjulte skatte. Disse skatte har GPS-koordinater. Nogle er sværere at finde end andre. Her kan du så vælge nogle koordinater at gå efter i nærheden af dig, og så ellers gå på jagt. Skattene kan være gemt i små huller eller huler i jorden eller i træer. De kan også være gemt oppe i højden, så du skal klatre efter dem. Det er en super spændende måde at udforske dit lokale nærområde på, og du vil blive overrasket over, hvor mange skjulte skatte der er derude i netop dette øjeblik.

Skriv et svar