Familielandbruget Løvegården

Forestil dig et lokalt familielandbrug, hvor du kan købe friske, lokale og glutenfri produkter, mens du ser og rører ved glade dyr i naturskønne omgivelser. Det er virkeligheden på Løvegårdens Landhandel, der har en lang og spændende historie, der går tilbage til 1760. Her møder du familien Johansen, der driver gården med et stærkt fokus på sundhed, bæredygtighed og biodiversitet. 

På Løvegårdens 70 hektar jord, der består af eng, skov og marker, kan du møde de sjove og kælne Mangalitza grise, der har krøllet hår og lange ører, de flotte og nysgerrige Boergeder, der har hvide striber på hovedet og horn, og de farverige og friske campisthøns, der har fjer i alle regnbuens farver. De har alle masser af plads til at lege og spise friskt græs og urter, som giver dem en god smag og sundhed. Gården har også en stor køkkenhave, hvor der dyrkes lækre grøntsager som gulerødder, kartofler, salat, kål og tomater uden brug af sprøjtegifte og kunstgødning. Disse produkter kan du købe i gårdbutikken, sammen med andre glutenfri lækkerier fra lokale producenter, som for eksempel brød, kage, pasta, øl, flødeboller og meget mere. Gårdbutikken har også et udvalg af delikatesser, som pesto, tapenade, oliven, ost og chokolade, som du kan forkæle dig selv eller dine nærmeste med. Butikken har åbent alle dage fra kl. 08.00-20.00, og du kan betale med mobilepay eller kontant. Der er høflig selvbetjening, men du kan altid ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål eller ønsker. 

For at få en endnu bedre oplevelse af Løvegården, kan du booke en rundvisning, hvor du får lov til at komme helt tæt på dyrene, høre om deres historie og pleje, samt smage på nogle af gårdens produkter. Du vil blive guidet af en af de venlige og vidende medlemmer af familien Johansen, der vil fortælle dig om gårdens historie, dyrenes liv og gårdens vision. Rundvisningen varer cirka to timer og koster 75 kr. pr person. Børn under 3 år er gratis. Løvegården arrangerer også forskellige events, som for eksempel salg af juletræer, pyntegrønt og julevarer i december, hvor du kan komme i julestemning og finde flotte gaver, eller påskeægsjagt i april, hvor du kan lede efter skjulte æg i den smukke natur. 

Løvegårdens Landhandel er et sted, hvor du kan handle ind med god samvittighed, støtte det lokale landbrug og nyde den smukke natur. Her får du ikke bare madvarer, men også en historie om dyrevelfærd, kvalitet og passion. Løvegården er et unikt og hyggeligt besøgssted for hele familien, som du ikke vil fortryde at besøge. 

Læs mere om Løvegården på visitdenmark.it

Skriv et svar